Important de știut

  • Vă rugăm să țineți cont că lucrăm cu sute de branduri din mai multe țări de proveniență, motiv pentru care mărimile menționate in descrierea produsului sunt aproximative și trebuie să consultați măsuratorile exacte din descrierea fiecărui produs. De aceea, mărimea proprie a produsului poate să fie diferită de cea la care noi o încadrăm.
  • Pentru că vrem să vă ușurăm procesul de alegere a mărimii, în prima comanda de la noi veți primi un metru de croitorie pentru a vă putea verifica dimensiunile exacte.
  • Manechinele noastre au 175 cm înălțime și următoarele dimensiuni: bust 88, talie 65, solduri 95 și poartă mărimea S.
  • Vă rugăm să țineți cont ca nu avem serii de produse si prin urmare unele haine sunt prinse la spate pentru a reproduce croiul lor real pe mărimea manechinului, de aceea este foarte important să verificați mărimea produsului si măsurătorile exacte.
  • Toate produsele noastre trec prin câteva proceduri foarte bine puse la punct legate de spălare, dezinfectare, îmbunătățire a stării lor și evaluarea materialului din care sunt făcute. Totuși, acestea fiind produse vintage, pot să prezinte mici diferențe față de un produs nou, cum ar fi: pete fine, lipsa etichetei de compoziție, alte mici defecte, care nu le știrbesc din calitate sau din frumusețe. 
Vă mulțumim că ați ales să mergeți pe drumul sustenabilității alături de noi!